Български | English

Общи условия за ползване на Онлайн магазинBIOMAXI”

 

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта!

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез Онлайн магазин ”BIOMAXI”, трябва да попълни и потвърди верността на данните в регистрационната форма, като по този начин създава свой клиентски профил.

Регистрация на профил:

Чрез регистрация клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в Онлайн магазин ” BIOMAXI”. Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на Онлайн магазин   ”BIOMAXI”. Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от Онлайн магазин ”BIOMAXI”, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.

Цени и характеристики на стоките:

Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС.

Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Цени за доставка”.

Промяна на цени на стоки:

Онлайн магазин  ”BIOMAXI” има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

Защита на лични данни:

С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн магазин ”BIOMAXI” Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Онлайн магазин  ”BIOMAXI” използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка.

Изпратената от Вас информация  НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.